Utstyrsbank for barn og unge

Utstyrsbanken inneholder innkjøpt fritidsutstyr for sommer- og vinteraktiviteter, og pr. i dag har vi bl.a. rulleskøyter, hockeyskøyter, truger, akematter, telt, sovepose, sykler, liggeunderlag, sykkelhjelmer, ski, snowboard, fritidssko, redningsvester, ski, tursekk, regntøy, støvler. Oversikt over det vi har pr. i dag  kan du se her.

Det kan lånes utstyr til en fritidsaktivitet om gangen, og lånet gis som  dagslån.  Det er også tenkt at foresatte skal kunne delta på aktiviteter sammen med sine barn og vi har kjøpt inn i forhold til dette. Her  er  lånereglementet

For å kunne låne utstyr må foresatt/foreldre skrive under en  låneavtale. Lånet gjør du  på Lavangen bibliotek i bibliotekets åpningstid: tirsdag og torsdag 10.00-14.00 og onsdager kl. 15.00-19.00.